mail facebook   atj.lingwista

ATJ Lingwista EduATJ Lingwista JuniorATJ Lingwista HolidayATJ Lingwista Sport & Incentive

Aktualnie znajdujesz się na: Strona główna
Dzisiaj jest Sobota, 22 lipca 2017

Polityka prywatności

Administratorem danych osobowych jest Agencja Turystyki Językowej Lingwista, ul. Nowolipki 27, 01-010 Warszawa

Udostępnienie
Udostępnienie danych osobowych  ma charakter dobrowolny i związany jest wyłącznie z procedurą odpowiedzi na zapytanie, rejestracji i zakupu oferty turystycznej lub/i edukacyjnej. Serwis lingwista.com.pl gwarantuje, że wszystkie dane osobowe udostępnione przez Państwa w trakcie procedur rezerwacji chronione są zgodnie z Ustawą z dnia 29 sierpnia 1997 roku o ochronie danych osobowych (t.j. Dz.U. z 2002 r. nr 101, poz. 926) oraz z ustawą z dnia 18 lipca 2002 roku o świadczeniu usług drogą elektroniczną (Dz. U. z 2002 r., Nr 144, poz. 1204 z późn. zm.). Każdemu z Państwa przysługuje prawo wglądu i dokonania zmian w podanych przez siebie danych.

Przekazanie danych osobowych
W trakcie dokonywania rezerwacji usługi turystycznej, system zażąda od Państwa podania: imienia i nazwiska, daty urodzenia, adresu, kodu pocztowego, adresu poczty elektronicznej oraz numeru telefonu. To są dane niezbędne do realizacji zamówienia. Dane te dotyczą tak Klienta (osoby zamawiającej) jak i wszystkich uczestników imprezy i zostają udostępnione tylko i wyłącznie ubezpieczycielowi, szkole językowej, hotelowi/obiektowi mieszkalnemu, tour operatorowi lub innym podmiotom wykonującym zarezerwowane usługi w zakresie niezbędnym do ich realizacji.


Zabezpieczenie danych osobowych
Komunikacja między Twoim komputerem a naszym serwerem gdy zbieramy Twoje dane osobowe, jest zaszyfrowana z użyciem protokołu SSL (Secure Socket Layer). Dodatkowo nasze bazy danych zabezpieczone są przed wglądem osób trzecich.

Wykorzystanie cookies
Nasza strona internetowa może wykorzystywać ciasteczka, które służą identyfikacji Twojej przeglądarki podczas korzystania z naszej strony, aby pomóc w dostosowaniu zawartości stron do oczekiwań użytkowników, zapamiętaniu preferowanego wyglądu stron, np. ustawionego rozmiaru czcionki, odnotowaniu faktu głosowania w prowadzonych ankietach albo wykonaniu przez użytkownika kilkuetapowych czynności (np. dokonania rezerwacji). Ciasteczka nie zawierają żadnych danych osobowych.

Oprócz ciasteczek wysyłanych z naszego serwera za pośrednictwem naszych witryn, pliki cookies mogą być wysyłane także z serwerów stron, do których się odwołujemy, np. YouTube czy serwisów społecznościowych.
Zapisywanych na Twoim komputerze informacji wysyłanych z naszego serwera nigdzie nie gromadzimy i w żaden sposób nie przetwarzamy.

Każdy użytkownik może zmienić ustawienia dotyczące ciasteczek w używanej przez siebie przeglądarce, w tym zupełnie wyłączyć możliwość ich zapisywania. Jeśli nie wyłączysz możliwości zapisywania ciasteczek pochodzących z naszych witryn, oznacza to Twoją zgodę na ich zapisywanie i przechowywanie w komputerze.
Jeżeli zdecydujesz się na odrzucenie wszystkich ciasteczek, nie będzie możliwe korzystanie z niektórych treści treści i usług udostępnianych w naszych witrynach, w szczególności wymagających logowania. Wyłączenie ciasteczek nie powoduje natomiast braku możliwości przeglądania stron w naszych witrynach.


Wykorzystanie danych
Dane zbierane automatycznie mogą być użyte do analizy zachowań użytkowników na naszej stronie internetowej, zbierania danych demograficznych o naszych użytkownikach, lub do personalizacji zawartości naszych stron internetowych. Dane te są zbierane automatycznie o każdym użytkowniku. Dane zbierane w trakcie korespondencji pomiędzy Tobą, a naszym serwisem będą wykorzystane wyłącznie w celu odpowiedzi na Twoje zapytanie. Dane teleadresowe, numer telefonu oraz adres mailowy mogą być wykorzystane w celu kontaktu przewidzianego do przeprowadzenia prawidłowej realizacji imprezy, kontaktu okolicznościowego (życzenia, informacje) lub sporadycznego wysyłania ofert firmy jesli uznamy że możesz być nią zainteresowany. W żadnym wypadku serwis Lingwista.com.pl nie będzie udostępniał żadnych Twoich danych osobowych żadnym podmiotom nie biorącym udziału w realizacji zamówionych przez Ciebie usług.

Udostępnianie
W przypadku kontroli Generalnego Inspektoratu Ochrony Danych Osobowych, Twoje dane mogą zostać udostępnione pracownikom Inspektoratu zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych.

Modyfikacja danych
Każdy z użytkowników ma prawo do modyfikacji swoich danych. Zgodnie z Ustawą o ochronie danych osobowych wszyscy użytkownicy, którzy dokonali rejestracji lub logowania się w serwisie mogą usuwać lub modyfikować swoje dane osobowe. Zarówno rejestracja jak i usunięcie swoich danych osobowych z serwisu jest dobrowolne i odbywa się poprzez wysłanie e-maila na adres lingwista@lingwista.com.pl

Zmiany naszej polityki prywatności.
Zastrzegamy sobie prawo zmiany powyższej polityki prywatności poprzez opublikowanie nowej polityki prywatności na tej stronie.
tel. +48 22 636 76 56
tel. +48 22 629 09 08

Uwaga! Nowy adres:
ul. Pruszkowska 6A
02-118 Warszawa
Zobacz nas na mapie

Biuro czynne:
pn.-pt. 9:00-18:00
sob. 10:00-14:00

Napisz do nas!
Zadaj pytanie on-line

Skype chat, instant message

 Państwo:

 Miasto:

 Profil wyjazdu:

 Rodzaj zakwaterowania:

Co mogę zrobić dalej?
Nie wiesz co dalej? Odwiedź nasze strony informacyjne lub zadzwoń już teraz do naszych konsultantów! Jesteśmy do Waszej dyspozycji pod numerem 022 6367656. Zadzwoń i dowiedz się, jakie niespodzianki i zniżki przygotowaliśmy dla naszych Klientów! Polub nas na Facebooku, żeby codziennie dostawać świeżą dawkę ciekawostek, konkursów i informacji o najlepszych i najtańszych ofertach!
U nas rezerwacji możesz dokonać w każdej chwili!
Zadaj pytanie on-line

Zapisz się do naszego newslettera - bądź na bieżąco z naszymi aktualnymi ofertami i promocjami! 

* pole wymagane
Jestem zainteresowany(a) następującymi ofertami:

Obozy młodzieżowe | Zimowiska | Obozy językowe | Obozy językowe Anglia | Obozy językowe Cypr | Obozy językowe Malta | Kursy językowe za granicą |
Ta strona wykorzystuje pliki cookies - korzystając z niej wyrażasz zgodę na ich wykorzystanie, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.
Możesz zarządzać plikami cookies, zmieniając ustawienia w swojej przeglądarce internetowej.